Tag Padel battet med til malaga

padel malaga

Drømmer du også ned til sydens sol her i den kolde vintertid, så er du bestemt ikke den eneste. Mange danskere booker charterrejser når sneen begynder at dale herhjemme, og dagens lys som oftest kun opleves igennem et kontorvindue.

Står du så ovenikøbet i den situation, at du som mange andre danskere elsker at spille padeltennis, kan du jo meget passende tage dit padelbat med en tur til Malaga.

Malaga, et sandt padelparadis

Flere rejsebureauer er begyndt at skræddersy specifikke padelrejser til bl.a. Malaga, hvor du får 4 – 7 dage fyldt med luksuriøse rammer både på og udenfor banen. Disse pakkerejser inkluderer også træningstimer med uddannede padeltrænere, og du kan spille både udenfor og indenfor.

Ofte har du selv muligheden for at bestemme, om du kunne tænke at bo på hotel tæt på padelklubben, i et luksuriøst AirBnB med mulighed for at have tingene lidt mere for sig selv eller på et 5-stjernet luksushotel, hvor mad og forplejning er inkluderet.

Efter en padeltennisrejse til Malaga når den danske vinter bider hårdest, vil du komme hjem med fornyet energi, en lækker tan, og naturligvis som en bedre padeltennisspiller.

Husk også at pakke vandreskoene!

Når du nu er rejst til Costa del Sol, så bør du ikke snyde dig selv for den smukke natur, som du finder i det sydspanske. Derfor er en klar anbefaling herfra, at du også lige pakker dine vandresko.

Der er nemlig et hav af vidunderlige vandreruter omkring Malaga, og efter en hed omgang padel om formiddagen, kan det være en god måde lige at køle ned på om eftermiddagen.

Bl.a. er El Caminito del Rey utrolig smuk, og du vil opleve en stor diversitet i naturen. Både hvide sandstrande, flade marker, skove og bjerge, byder den vidunderlige rute dig på, og den formår at vise det sydspanske naturparadis frem fra sin allerbedste side.

Du bestemmer selv sværhedsgraden samt hvor langt du ønsker at vandre. På Costa del Sol og i særdeleshed i området omkring Malaga, er der oplevelser og vandreture for alle.

Er du klar til at tage af sted?

Med denne korte gennemgang af, hvorfor du bør booke flybilletten med det samme, føler du dig så ikke vildt klar til at komme afsted?

Det tænkte vi nok – dog er der to vigtige ting du skal huske.

Dit padelbat og dine vandresko.

Bon Voyage!