padel træning

Hjemme træning til padel tennis

Sponsoreret indhold

Det er vigtig at holde formen ved lige, og eventuelt også træne noget konditions- eller muskeltræning. Det vil gavne dig på padelbanen, men også bare være godt for din generelle sundhed. Ønsker du af det ene eller anden grund ikke at gå i træningscenteret, er det stadig håb. Du kan sagtens gøre det derhjemme med hjemme træning. Det er efterhånden muligt at få det samme træningsudstyr på webshops, som du kan finde rundt omkring i de forskellige træningscentre. Få et nemt overblik over, hvilket udstyr du kan købe til hjemmet og hvor du kan købe træningsudstyret henne på hjemme-fitness.dk. Få samtidig guides til hvad der økonomisk set, giver mest mening at starte ud med, hvis du ikke har råd til at indrette dit eget træningscenter derhjemme lige til at starte med.

Her er tre gode eksempler på udstyr du sagtens kan købe og have stående i hjemmet.

Assault bike

Det kan ligne et underligt fitness-udstyr, men assaultbiken er en af de mest effektive måder at svede og forbrænde fedt på den mest tidseffektive måde.

En assault bike består af pedaler, der er fastgjort til en stor blæser foran, som igen er drevet af lange gribehåndtag. Tænk på det som det som en krydsning af en klassisk motionscykel og en ellipsetræner. Resultatet er et træningsudstyr, der både virker på den øvre og nedre halvdel af din krop, hvilket kræver, at hjertet og lungerne arbejder dobbelt så hårdt for at følge med.

Løbebånd

Løbebåndet kender alle til, og den behøver ikke den store forklaring. Det er samtidig også en fordel, da den bare er nem at gå til, fordi alle kan finde ud af at løbe. Du kan selvfølgelig også bare løbe en tur udenfor, men det er nogen gange nemmere at have et løbebånd stående indenfor, specielt om vinteren.

Håndvægte

Nu har vi været forbi to maskiner, som er meget allround og kondition. Håndvægte er til gengæld det perfekte udstyr at have i hjemmet, hvis du ønsker at styrketræne, og samtidig skulle anskaffe dig så lidt udstyr som muligt. Det er nemlig muligt med et sæt håndvægte, og nogle vægtskiver, at lave øvelser der kommer omkring hele kroppen. Du kan sagtens finde træningsprogrammer, der udelukkende kræver håndvægte for at kunne lave. Samtidig giver håndvægtene dig også mulighed for at tilføje og fjerne vægt, som jo er essentielt, hvis du skal træne flere forskellige øvelser, men dertil bliver det også muligt at tilføje mere vægt, som træningen skrider frem.

Så nu har du ikke længere nogen undskyldning for ikke at komme i gang med at træne.

padel tennis københavn

Om Padelekspert.dk

Vores vision hos Padelekspert.dk er at give dig som læser så meget værdi som muligt. Vi vil hjælpe dig med at blive klogere på padel tennis, og spare dig tid og penge.