Padel Tennis Aalborg

Padel tennis er en variation af tennis, der er blevet meget populær i løbet af de seneste år. I Aalborg har vi været heldige at få flere padel tennis baner, der giver os mulighed for at nyde denne sjove og spændende sport.

Leder du efter de bedste steder at spille padel tennis i Aalborg? Vi vil i dette blogindlæg komme med vores bud på, de bedste steder at spille padel tennis i Aalborg.

Der er flere steder i Aalborg, hvor du kan spille padel tennis. For eksempel har Aalborg Svømmestadion en padel tennis bane, og også Aalborg Tennis Klub har flere baner, du kan leje. Det er en god måde at få motion på og samtidig have det sjovt med venner eller familie. 

Det er vigtigt at have de rigtige sko når du spiller padel tennis, du skal nemlig ikke spille padel tennis i dine almindelige løbesko. Derfor kan vi anbefale dig at læse vores padel sko guide.

Leder du efter et billigt padel bat, har vi også lavet en blogindlæg med de bedste padel bat tilbud.

Der er rigtig mange gode steder at spille padel tennis, vi kommer dog med vores 3 favoritter herunder.

De 3 bedste padel tennis baner i Aalborg

Nr. 3

Padel lounge Aalborg

Her finder du nogle rigtig fine padel tennis baner til en fornuftig pris. Banerne ligger meget centralt i Aalborg og er derfor lette at tilgå både med bil og cykel. Banen er dog under renovation og åbner igen i februar 2023

Pris: 199 kr i timen

Nr. 2

Match padel Aalborg

Match Padel Aalborg har nogle rigtig gode baner på Nibevej, meget tæt på Aalborg storcenter. Her finder du nogle fornuftige baner til en rigtig fair pris. Match Padel er kendt for at have rigtig gode faciliteter både mht. banerne og omklædningsrum.

Pris: 140-240 kr i timen

Nr. 1

PadelPadel Aalborg

Disse padel baner er i aller højeste kvalitet. Her finder du 12 indendørs baner med 10 meter til loftet. Dette giver en rigtig godt rummelighed og masser af plads. Baner, underlag og lys er det samme som bliver brugt til World Padel Tour. Dette er efter vores mening det bedste sted at spille padel tennis i Aalborg

Pris: 200 – 300 kr. i timen.

padel tennis københavn

Om Padelekspert.dk

Vores vision hos Padelekspert.dk er at give dig som læser så meget værdi som muligt. Vi vil hjælpe dig med at blive klogere på padel tennis, og spare dig tid og penge.