Padel sko test 2023: Find de bedste på markedet her

padel sko

Padel tennis er en sport, hvor det er vigtigt at have et par gode sko at spille i.

Du skal ikke bruge almindelige løbesko når du spiller padel tennis!

Du øger nemlig chancen for at blive skadet og kan ikke positionere dig ordenligt i løbesko.

Vi har samlet vores 3 gode padel sko til dig her.

Bedst i test

Asics Gel-Resolution 9 Padel Indigo

En padel sko i absolut topkvalitet. Asics viser igen, hvorfor de er så gode til at lavet padel udstyr. Disse sko har det hele.

Nybegynder

Adidas GameCourt 2

Er du lige begyndt med at spille padel tennis? og leder efter et par gode sko til en god pris. Så kan vi helt sikker anbefale disse sko.

Til den let øvet

BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22V

Hvis du har spillet padel tennis i et godt stykke tid, og skal opgradere til nogle bedre sko. Er disse sko et rigtig godt bud.

Hvad er de bedste padel sko?

Til nybegynderen

Adidas er kendt for at lave sko i rigtig høj kvalitet. Her får du en sko som passer perfekt til nybegyndere som lige er begyndt at spille padel tennis. Denne sko sidder rigtig godt på foden og er derfor meget behagelig at spille i. Med disse sko undgår du at blive skadet, da de holder dine ankler og fod stabil under hele kampen.  Derudover kommer den i et flot design.

Denne adidas padel sko passer til de fleste type spillere og har en god holdbarhed. 

Fordele

Ulember

Til den let øvede spiller

Her får du en padel sko med stor komfort og flot design. Bullpadel kommer her med en sko, som har virkelig mange unikke teknologier. Der er kommet små lufthuller, hvilket tilfører din fod bedre åndbarhed. Skoen har en unik teknologi, som forbedre pasformen til din fod. Som giver stor komfort og bevægelse i dit spil.

Denne sko passer perfekt til hurtige spillere, som vil have stor bevægelighed på banen. Her får du en let og stabil sko, som du kan bruge til intense kampe. Det er dog en lidt stiv sko.

Fordele

Ulember

Til den meget øvede spiller

Her får du en af de bedste padel sko på markedet.

Asics er et af de mest populære mærker og er kendt for at lave padel sko i meget høj kvalitet. Denne padel sko passer perfekt til den meget øvede spiller, som bevæger sig meget rundt på banen og har en aggressiv spillestil. Her kan du nemt bevæge dig hurtigt rundt på banen og vinde over din modstander. Dette er også moderigtige sko.

Her får du en meget slidstærkt sko, der er lavet i gode materialer. Dette er en god sko, hvis du vil undgå skader. Den giver nemlig stor støtte til din fod og suveræn komfort i de mange retningsskift. Dette er den perfekte padel sko, og den bedste sko ifølge os.

Fordele

Ulember

Køb  Asics Gel-Resolution 9 Padel Indigo her.

Padel sko herre tilbud

Ting der vigtige at tage højde for når du skal vælge padel sko

Grebet på skoen

Det er vigtigt at have et godt greb på dine padel tennis sko. Med det rigtige greb, kan du bevæge dig nemt og hurtigt rundt på banen og derved have nemmere ved at slå din modstander. Derudover hjælper det dig også med ikke at blive skadet, når du spiller. Så du ikke falder eller glider imens du spiller.

Der findes 3 forskellige greb på skoen som ses herunder.

padel sko

Holdbarhed

Der er stor forskel på hvor lang tid det tager for et par padel sko at blive slidt. Dette afhænger både af hvor ofte du spiller og hvordan du behandler dine sko. Padel sko i god kvalitet, som er slidstærke kan holde deres egenskaber i rigtig lang tid. Det vil derfor være en god investering at starte med at købe nogle sko i god kvalitet, især hvis du spiller flere gange om ugen.

Komfort

Hvis du spiller meget padel, er det godt at have nogle sko som føles behagelige at have på. Dette gør at du flytter dig lettere rundt på padel banen og undgår smerter i fødderne. Det er derfor også vigtigt have vælge den rigtige størrelse. En for lille sko, kan betyde at de klemmer mod dine fødder, mens en for stor sko kan gøre at din fod rykker sig meget rundt i skoen og giver gener. 

Der er nemlig mange hurtige bevægelser, sideskift og hop. De rigtige par sko vil helt klart forbedre dit spil, da du kan bevæge dig bedre og hurtigere rundt på banen.

Det er også nemmere for dig at positionere dig rigtigt imens du spiller, så du kan udspille din modstander.

Et par padelsko som passer til din fod og spillestil vil også hjælpe dig med at forhindre fremtidig skader.

Ved at bruge nogle gode fleksibel sko, kan du forbedre dit spil markant på padel banen. Du får bedre støtte og mere stabilitet når du bevæger dig hurtigt rundt på banen.

Derudover undgår du at blive skadet, da der er mange farlige vrid i en intens padel kamp. Her hjælper et par deciderede padel sko med at holde dine ankler og fødder stabil, i forhold til et par almindelige par løbesko.

Det er derfor en god ide at prøve din nye padel sko inden du køber dem i en fysisk forretning, så du er sikker på at de er behagelige at have på. Hvis du køber dem online er det vigtigt at webshoppen har returret, så du kan sende dem retur og få nogle nye i en større eller mindre størrelse, som passer dig.

Konklusion

Vi er her kommet med 3 rigtige gode padel tennis sko. Det er alle sammen nogle vi kan anbefale dig at købe. Valg af sko, kommer dog an på hvor god du er til padel tennis. Alle de forskellige sko kommer fra populære mærker, og der er fri fragt på de fleste sko gennem padelshoppen.com. Så den rigtige padel sko, kommer an på hvor god du er.

Hvis du er nybegynder kan vi anbefale den første padel tennis sko fra Adidas. De er gode til en nybegynder, da du får en god padel sko til en fair pris. De giver dig stor komfort og bevægelighed. Der mangler dog nogle teknologier, som de andre sko har. Dette skal du dog ikke bruge hvis du er meget ny til sporten.

Hvis du gerne vil tage dit spil til næste niveau, kan det være en god ide at investere i et par nye padel sko. Her kan vi anbefale nr. 2 sko fra Bullpadel. Denne sko skal du købe, hvis du spiller en gang om ugen og er ved at blive lidt bedre.

Hvis du går til padel tennis flere gange om ugen og skal bruge en padel sko i højeste kvalitet, kan vi anbefale dig at købe nr. 3 sko fra Babolat. Denne sko kan hjælpe dig med at spille padel tennis i aller højeste niveau. Her får du en sko, som de proffesionelle spillere også bruger i tuneringer.

Vi håber dette blogindlæg hjælper dig finde den rigtige padel sko til dig.

Hvilke padel bat skal man vælge?

Der er rigtig mange padel bat ude på markedet, og det kan være svært at vide der er det perfekte padel bat til dig.

Vi har derfor lavet en padel bat guide, så du kan finde det rette padel bat til dig og bliv klogere på hvilket bat du skal vælge.

Nyttige Blogindlæg

Liste over de bedste Padel tennis baner i København.

Find de bedste padel bat fra Adidas her.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man bruge løbesko til padel?​

Det korte svar er nej. Vi kan ikke anbefale dig at spille padel tennis i løbesko. Padel tennis er en sport med mange vrid og hurtige bevægelser. Derfor har du brug for ekstra meget støtte, som en normal løbesko ikke giver dig.

Hvor længe holder padel sko?

Det kommer an på hvor ofte du spiller padel tennis. Hvis du spiller meget ofte, det vil sige 2-3 gange om ugen, holdet et par padel sko typisk 2.3 måneder. Hvis du spiller 1 gange om ugen, holder dine padel sko typisk 6 måneder før de er nedslidte og det er tid til at købe et par nye sko for at kunne spille optimalt.

Hvilke sko skal man bruge til padel tennis?

Til padel tennis anbefaler man generelt at bruge sko med god støtte og en skridsikker sål. Dette vil hjælpe med at give dig stabilitet og sikkerhed på banen, samt forhindre skader. Derudover bør skoene være behagelige at have på, så du kan spille dit bedste spil. Hvis du er i tvivl om, hvilke sko der er bedst til padel tennis, kan du altid spørge en forhandler eller en ekspert i sporten for råd og vejledning.

Denne liste indeholder affiliate links.

padel tennis københavn

Om Padelekspert.dk

Vores vision hos Padelekspert.dk er at give dig som læser så meget værdi som muligt. Vi vil hjælpe dig med at blive klogere på padel tennis, og spare dig tid og penge.