Padel bat guide 2022: Find det bedste padel bat til din spillestil her

Hvilke padel bat passer til mit niveau og spillestil? – Dette spørgsmål vil vi hjælpe dig med at besvare i dette blogindlæg. Er du klar til at finde dit næste padel bat? Så læs med her.

Det er vigtigt at have det rigtige padel bat, for at kunne udnytte dit fulde potentiale. Derfor vil vi her hjælpe dig med at finde et padel bat som passer unikt til dig. Her kommer vi med nogle af de bedste padel bat på markedet, så du kan blive klogere på hvilket bat du skal vælge.

Når du skal vælge dit næste padel bat, bør du du først besvare nogle spørgsmål.

Hvor tit spiller du padel tennis?

Det er vigtigt at vide hvor ofte du spiller padel tennis. Er det kun en gang om ugen med vennerne, eller 5 gange om ugen og eventuelt tunering i weekenderne? Hvis du spiller meget, kan det være en god ide at investere i et dyrere padel bat i høj kvalitet og flere funktioner, da det ofte holder længere og kan hjælpe dig med at udvikle dit spil i højere grad end et billigere bat.

Hvor god er du til padel tennis?

Er du lige begyndt at spille padel tennis, eller har du spillet i lang tid og har et højt niveau? En fejl som mange laver, er at købe et dyrt padel bat som egner sig til meget øvede spillere. Dette ser måske godt ud når du spiller, men det vil ikke gavne dit spil. Hvis du er nybegynder, bør du vælge et padel bat som har stor kontrol og er let at spille med. Når du har forbedret dit spil markant, kan du overveje at købe et dyrere og mere avanceret bat som passer til din specifikke spillestil.

Hvor mange penge har du til dit næste padel bat?

Du kan sagtens få et rigtig godt padel bat til en overkommelig pris. Det er dog relevant at have et beløb i tankerne også vælge dit næste bat ud fra det. Det giver typisk mening at starte med et lidt billigere bat, også når du får smag for sporten og bliver bedre, kan du opgradere til en dyrere bat med flere funktioner.

Hvordan er din spillestil?

Det er vigtigt at kigge på din spillestil når du vælger padel bat. Der findes både defensive spillere og offensive spillere. Det er typisk spilleren i venstre side som er den angribende, og spilleren i højre side som er den defensive. Hvis du er den offensive spiller i venstre side, bør du vælge et bat med stor kraft og fart. Omvendt er du den defensive spiller i højre side, bør du vælge et bat med stor kontrol og godt boldføling.

Er du i god form?

Du skal vælge et bat som passer til din vægt og fysiske form. Unge spillere og kvinder spiller generelt med lidt lettere bat, mens mænd med god fysik kan have god fordel i at spille med lidt tungere bat

Hovedformen på padel bat

Når du skal vælge dit næste bat er det vigtigt at kigge på hvilken hovedform dette bat skal have. Der findes nemlig 3 forskellige hovedformer du kan spille med. Det runde, det dråbeformede og det diamantformede bat. De har alle 3 forskellige egenskaber og passer derfor til forskellige niveauer og spillestile.

padel bat

Det runde padel bat

Det runde padel bat giver dig stor kontrol over dine skud, fordi det har en stor overflade. Det er derved nemmere at ramme bolde og lave en godt skud over på den anden side af nettet. Derfor er det runde padel bat kendt for at passe godt til nybegyndere og folk som skal til at starte med padel tennis. 

De bedste runde padel bat

ZERV VECTRO CLASSIC 2022

Dette bat er er et rigtig godt bud, hvis du leder efter et bat som nybegynder. Det er lavet af carbon som giver en god power i dine skud. Hvis du vil tage dit padel spil til næste niveau, er dette bat et godt køb.

Fordele

Ulemper

Her i videoen ser du Zerv Vectro Classic 2022 præsenteret af padelshoppen.dk

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1299
ZERV Vectro Classic 2022
Perfekt allround padel bat med fokus på kontrol, til en bred vifte af forskellige niveauer og type spillere. Battet er lavet i 100% carbon, hvilket giver nogle gode spilleegenskaber og god holdbarhed. Det runde hovedform giver dig en rigtig god kontrol, i
Pris fra 600

ZERV CRUZE Z100

Dette bat er er padelshoppen’s bestseller af en grund! Her får du en udmærket padel bat til en rigtig skarp pris. Dette bat er til dig som er helt ny til padel og ikke spiller så tit.

Fordele

Ulemper

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 750
ZERV Cruze Z100
Her kommer der et rigtig godt bud på et lækkert kontrol padel bat fra ZERV - Kommer i et fedt design!ZERV Cruze Z100 som giver en suveræn kontrol - Smallere ramme Dette padel bat er et rigtigt godt begynder og kontrol bat fra ZERV. Den kommer med nogle fo
Pris fra 349

Det dråbeformede padel bat

Det dråbeformede bat ligner det runde rigtig meget, og har også mange af de samme funktioner. Det giver dig en god blanding mellem power og kontrol over dine skud. Det runde bat giver dig mere kontrol og mindre power end det dråbeformede bat, så hvis du leder efter at tilføje dit padel spil lidt mere power, så kan det dråbeformede bat helt sikkert være noget for dig.

De bedste dråbeformede padel bat

ZERV FLUSH Z500

Dette bat passer godt til dig, hvis du vil tage dit padel spil til næste niveau. Her får du et godt bat som giver en godt blanding af kontrol og power. Derudover får du en god boldføling og et sindsyg flot bat i flotte farver.

Fordele

Ulemper

Her i videoen ser du Zerv Flush Z500 præsenteret af padelshoppen.dk

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 899
ZERV Flush Z500
Super lækkert padel bat, som henvender sig bredt til mange forskellige type spillere. ZERV Flush Z500 kommer i et vildt fedt design, med Carbon ramme, som øger holdbarheden i batten. Dette bat passer perfekt til dig som gerne vil udvikle dig og være endnu
Pris fra 500

HEAD GRAPHENE 360+ ALPHA MOTION

Head Graphene er kendt for at lave padel bat i rigtig høj kvalitet. Der er også flere stjernespillere der benytter sig af disse bat. Blandt andet Ariana Sanchez. Her får du et bat der giver dig stor kontrol og unik præcision i dit spil.

Fordele

Ulemper

Her i videoen ser du Head Graphene 360+ præsenteret af padelshoppen.dk

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 800
Head Graphene 360+ Alpha Motion
Dette er et powerfuldt Head padelbat der giver masser af kontrol og præcision til dit spil.Dette padel bat anvendes af stjernespilleren Ariana Sánchez. Et Head Padel bat af højeste kvalitet til super skarp pris! I dette padel tennis bat får du alt det
Pris fra 1.199

Det diamantformede padel bat

Det diamantformede bat vil føles tungere at spille med end de andre former for bat. Dette vil dog give dig noget ekstra kraft i dit spil. Her er sweetspottet placere højere på battets hoved, som gør at det er sværere at spille med. Derfor egner det diamantformede bat sig til de mere øvede spillere, som vil have stor fart i deres spil. Hvis du har en offensiv spillestil passer denne hovedform til dig.

De bedste diamantformede padel bat

BABOLAT AIR VIPER APT

Babolat er kendt for at lave padel bat i verdensklasse. Med dette bat får du et af de bedste bat på markedet. Det bliver blandt andet brugt af Juan Lebron. Her får du et bat som passer bedst til meget øvede spillere med utrolig stor power.

Fordele

Ulemper

GRATIS FRAGT
Babolat Air Viper APT
Babolat har i samarbejde med APT lavet dette lækre power padel bat med et diamantformet hoved. Battet er lavet i 100% Carbon.Even balance padel bat med masser af power  Dette bat kommer med et diamantformet hoved, som generer en masse power. Derudover er
Pris fra 2.499

ZERV SPYRO LUXURY POWER 2022

ZERV kommer her med et padel bat i absolut topkvalitet. Her får du et bat som er lavet af de bedste materialer. Dette bat giver dig stor fart i dine skud men samtidig en god boldføling, så du kan spille din modstander ud gennem hårde men præcise skud. 

Fordele

Ulemper

Her i videoen ser du Zerv spyro luxury power præsenteret af padelshoppen.dk

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1899
ZERV Spyro Luxury Power 2022
Her ser du et fantastisk top bat som giver en masse power med sin 18K Carbon Fiber og sit diamantformet hoved. Udover ekstra fart i dine slag, får du stadig en smule kontrol, takket være dens even balance, overflade med struktur, og en høj kvalitets skum.
Pris fra 1.000

Konklusion

Her har vi dækket 6 forskellige bat med 3 forskellige hovedform. Både det runde, dråbe og diamantformede, som hver især har forskellige egenskaber og passer til forskellige type spillere.

Hvis du er nybegynder eller let øvet vil vi anbefale dig at vælge et padel bat med rund hovedform. Har du derimod spillet et stykke tid og leder efter at tilføje dit spil noget mere power, kan det give god mening at tage et dråbeformede bat. Er du derimod meget øvet og ude efter et padel bat som giver dig stor power og fart i dit spil, passer det diamantformede bat godt til dig.

Bedst i test ifølge padelekspert.dk

Det padel bat som vi kan anbefale til de fleste type spillere er ZERV vectro classic 2022. Her får du et bat som passer til de fleste type spillere. Både begynder, let øvet, motionist og øvet spiller. Dette bat er lavet i 100% carbon, det betyder at det er super slidstærkt og kommer til at holde i lang tid. 

Det er en padel bat mod fokus på kontrol og boldføling i dine skud. Derudover er der mulighed for at lave spin, da battets overflade er ru og giver god fart i bolden og mulighed for spin skud. Overall får du et rigtig godt bat som du kan bruge til at udvikle dit  padel spil og blive bedre. 

Prisen på battet er kun 600 kr. hos padelshoppen.com her sparer du 1299 kr. Dette er en rigtig god pris, fordi dette bat giver dit padel spil en masse værdi og kan hjælpe dig med at blive meget bedre. Det er et af de bedste bat på markedet til prisen, og derfor vores favorit.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1299
ZERV Vectro Classic 2022
Perfekt allround padel bat med fokus på kontrol, til en bred vifte af forskellige niveauer og type spillere. Battet er lavet i 100% carbon, hvilket giver nogle gode spilleegenskaber og god holdbarhed. Det runde hovedform giver dig en rigtig god kontrol, i
Pris fra 600

FAQ

Hvor lang tid holder et padel bat?​

Et padel bat i god kvalitet holder typisk mellem 8-12 måneder, hvis du spiller regelmæssigt. Hvis du ikke spiller så tit kan det godt holde endnu længere tid.

Hvilke padel bat er bedst?

Der er ikke noget padel bat som er bedst. Det kommer an på hvilke spillestil du har og hvor god du er. Du skal finde et padel bat som passer unikt til dig

padel tennis københavn

Om Padelekspert.dk

Vores vision hos Padelekspert.dk er at give dig som læser så meget værdi som muligt. Vi vil hjælpe dig med at blive klogere på padel tennis, og spare dig tid og penge.