Babolat Viper padel bat: Dominér padelbanen

Forestil dig at dominere spillet med en ideel balance mellem power og kontrol, mens du har et perfekt greb om battet. Babolat Viper padel bat er skabt til at forbedre din performance og give dig gode forudsætninger for at smashe, lave skruebolde og på anden vis gøre det vanskeligt for modstanderne at håndtere dine slag.

Babolat Viper serien er svær at komme udenom i øjeblikket, men lever battene op til prisen og forventningerne? Vi forsøger at gøre dig klogere herunder.

Bedst i test

Babolat Air Viper 2023

Babolat Air Viper 2023 er suveræn som den bedste i test takket være dens formidable kombination af letvægt og slagkraft, der giver dig enestående kontrol og hastighed på padelbanen. Med dens avancerede teknologi og behagelige håndtering vil den forbedre dit spil markant.

Mest "Value for money"

Babolat Counter Viper 2023

Babolat Counter Veron 2023 udmærker sig som den bedste i test takket være dens unikke kombination af kontrol og følsomhed, hvilket giver dig en suveræn føling med bolden og overlegen præstation på padelbanen. Med dens avancerede teknologi og ergonomiske design er den det ideelle valg for enhver padelspiller.

Maksimal power

Babolat Viper Carbon Victory Limited Edition

Babolat Viper Carbon Victory Limited Edition er ubestridt som den bedste i test takket være dens ekstraordinære power, der giver dig en suveræn præstation på padelbanen. Med dens unikke design og avancerede teknologi vil den tage dit spil til nye højder.

Babolat Viper battene er noget for sig selv

Franske Babolat producerer kun padel bat af høj kvalitet og er desuden kendt for at være langt fremme på den teknologiske front. Babolat Viper skiller sig dog ud fra producentens andre populære serier, heriblandt Babolat Veron og Babolat Vertuo.

Babolat Viper er producentens topserie og består af bat, der i forhold til både anvendte materialer, teknologier og design leverer på højeste niveau. Battene fra denne serie er hovedsageligt tiltænkt øvede og professionelle, der kun lader sig stille tilfreds med det absolut bedste udstyr til padel tennis.

Oplev disse teknologier med et padel bat fra Babolat Viper serien

Babolat har udviklet deres Viper padel bat med en bred palette af teknologier, der er en markant årsag til, at battene betragtes som nogle af branchens allerbedste. Vi vil kort opliste nogle af teknologierne herunder:

  • X-EVA: Battenes kerne er konstrueret med tre forskellige lag EVA-skum bestående af to ydre lag med en vis hårdhed og ét indre lag, der er mere blødt. De yderste lag er til for at give ekstra power, mens det inderste lag leverer komfort og tolerance.
  • 3D spin: Battene kommer med små teksturer i overfladen, der giver gode muligheder for spin.
  • Vibrasorb System: Teknologien, Vibrasorb System, har til formål at mindske vibrationerne i slagene, så spilleren er mindre bøjelig til at udvikle skader.

Vælg mellem Counter Viper, Air Viper og Technical Viper

Babolat Viper serien består ikke kun af én model, men af tre forskellige modeller. Hvert år opdateres modellerne med nyt design og / eller funktioner.Du ved allerede nu, at du gerne vil investere i et padel bat fra omtalte serie, men er du i tvivl om, hvilken model du vil have? Så skal du læse vores introduktion til battene herunder:

  • Air Viper: Air Viper er seriens letteste og mest manøvredygtige padel bat. Foruden at score højt på manøvredygtighed, så tilbyder denne model masser af power og en fin grad af kontrol. Da battet byder på et letvægtsdesign, er det også meget velegnet til kvindelige spillere.

  • Counter Viper: Counter Viper er et godt valg for spilleren, der har en kontrollerende spillestil. Med dette bat har du både mulighed for at kontrollere i defensiven, samtidig med at du kan levere kraftfulde slag og vinde pointet, når muligheden for et angreb byder sig.

  • Technical Viper: Technical Viper er skabt til den teknisk dygtige angrebsspiller, der ynder at spille med masser af power og aggressivitet. Sværhedsgraden er høj, men til gengæld kan der leveres meget stor kraft og spin med dette bat.

Stjernespilleren, Juan Lebrón, spiller med et bat fra Babolat Viper serien

Juan Lebrón, en spansk verdensstjerne, der har vundet mange prestigefyldte titler, er blot en af de professionelle, der spiller med et bat fra Babolat Viper serien. Vil du gerne spille med det samme bat som en af dine idoler, så har du nu muligheden.

Måske bliver du en dag lige så god til padel som Juan Lebrón eller en af de andre stjerner. Med det rigtige padel bat er du et skridt tættere på stjernestatus.

Nyttige blogindlæg

Komplet padel bat guideLær alt omkring, hvad du skal være opmærksom på inden du vælger nyt padel bat.

Padel bat tilbud – Find de bedste tilbud på padel tennis bat her

padel tennis københavn

Om Padelekspert.dk

Vores vision hos Padelekspert.dk er at give dig som læser så meget værdi som muligt. Vi vil hjælpe dig med at blive klogere på padel tennis, og spare dig tid og penge.